fbpx

Coaching

Jouw geluksfactor 

We zijn gewend om aandacht te besteden aan bijvoorbeeld ons figuur, aan vakantie en onze conditie. Maar hoe zit het met jouw algemene geluk? Zit jij nog goed in je vel? Ben je blij met je werk, je relatie, je gezondheid en je geluksfactor? Is het nog goed, is het redelijk of ben je zelfs even helemaal vastgelopen?

1-op-1 coaching kan helpen als je zoekt naar een update van jouw geluksfactor. Je kunt coaching inzetten bij heel concrete vragen zoals “ik wil een andere baan maar weet niet wat” of “ik beland vaak in conflictsituaties en wil dat niet”. Maar je bent ook welkom als je er niet precies de vinger op kunt leggen maar je je simpelweg beter/gelukkiger wilt voelen. Bijvoorbeeld minder moe, twijfelachtig of boos.

Ik geloof erin dat we de antwoorden al bij ons dragen, maar soms zien we die simpelweg even niet. De tijd nemen, sparren en gespiegeld worden kunnen dan helpen om meer helderheid te krijgen en stappen te zetten in de juiste richting. 

PS onderaan deze pagina vind je uitgebreide ervaringen van degenen die bij mij in coaching kwamen.

Herken je een van deze dingen? 

Hieronder staan een paar uitspraken van mensen die bij mij in coaching kwamen. Dit zijn de dingen waar zij tegenaanliepen.

 • ‘Ik doe mijn best om de dingen te kiezen die ik leuk vind, maar toch blijf ik  twijfelen of dit echt is wat bij mij past.’
 • ‘Ik raak eigenlijk steeds verder teleurgesteld in mezelf omdat ik nergens écht voor ga.’
 • ‘Continu heb ik het gevoel dat ik nog iets van mij to-do lijst moet doen. Ik voel me doordeweeks eigenlijk nooit lekker ontspannen. 
 • ‘Op papier zou ik blij moeten zijn, want ik heb alles wat ik ooit wilde. Maar ik ben niet blij en ik weet niet waarom.’
 • ‘Ik verlies nu best veel energie in mijn werk. Ik zou graag iets willen doen waarmee ik meer impact kan maken. Maar ik heb geen idee wat.’ 
 • ‘Als ik heel eerlijk ben… weten de mensen om mij heen niet wat ik echt wil. Ik vind het een heel ding om dat hardop te zeggen en ik weet niet of ze het zullen begrijpen’.
 • ‘Ik blijf maar afspreken met die vriendin terwijl die vriendchap me eigenlijk geen energie meer brengt. Ik voel me er rot over, maar ik probeer er regelmatig onderuit te komen.’
 • ‘Ik word gek van mezelf. Ik sta constant AAN en heb nooit rust in mijn kop’.

Het was een gigantische drempel voor mezelf om Carlijn te benaderen, maar wat ben ik achteraf dankbaar en trots dat ik dit gedaan heb!

Melissa

34

Ik kon steeds beter diep van binnen voelen wat goed voor me was. Ik  kwam in beweging naar mijn eigen doel. Iets dat ik vooraf nooit had verwacht.

Jowieke

44

Je merkt dat Carlijn hiervoor is opgeleid en de expertise heeft om te helpen. 

Joy

24

 

 

“Omdat er zoveel meer mogelijk is dan je denkt. Dat is waarom ik coach.”

Het kan anders

Ik help je om beter te gaan voelen wat er echt bij je past. Samen creëren we meer helderheid en rust in je hoofd. We gaan voorbij aan wat je ‘denkt’ te willen en gaan echt naar de essentie van wie jij bent en wat er bij jou past. Het leven hoort geen 7 (of lager) te zijn. Dat is leuk voor een tentamen, maar voor je eigen leven ga je hopelijk voor een 9+. De veilige keuzes, zijn vaak niet de keuzes waar je hart sneller van gaat kloppen. Zoals ik mezelf ooit heb beloofd: ik ga intens leven. Met alles erop en eraan. Daar help ik jou ook bij.

3-maanden coachtraject


Een 1-op-1 coachtraject is voor jou als je klaar bent voor verandering. Als je het zat bent constant tegen dezelfde dingen aan te lopen. Als je klaar bent om jezelf en jouw gevoelens serieus te nemen. 

Ik help je graag helderheid creëren, jezelf beter leren begrijpen en stappen maken in de richting die jij op wil. Coaching bij mij is altijd maatwerk, zodat het past bij wat jij op dit moment nodig hebt. 

Het 3-maanden coachtraject is inclusief
– 6 coachgesprekken
– 1 terugkomgesprek
– Verdiepend werkboek
– Waardevolle thuiswerkopdachten
– Mogelijkheid tot tussentijds mailcontact  

Investering
€887,- 

Vrijblijvend matchgesprek

Coaching heeft alleen effect als de ‘klik’ er is, daarom nodig ik je graag uit vrijblijvend met mij kennis te maken. 

In een matchgesprek (45 minuten) onderzoeken we waar je nu staat, waar je graag zou willen staan en wat je nu nog tegenhoudt om daar te komen.

100% kosteloos en vrijblijvend 

Wat gaan we doen?

– Kennismaken

– Onderzoek naar jouw gewenste situatie

– Wat jou nu nog tegenhoudt om daar te komen

– Uitleg coaching en coachtraject

– Via videobellen

Kosteloos bij een coachtraject:

Werkboek coaching (t.w.v. €27,-)

 

 • Verdiepende vragen
 • Reflectieverslagen
 • Ruimte voor notities
 • Bonus 1: Inchecken bij jezelf
 • Bonus 2: Boekentips

Na vele boeken en cursussen had ik behoefte aan iemand die me kon helpen al die kennis toe te passen op mezelf en mijn situatie.

Domino

29

Ik leerde dat je hart leidend mag zijn en ik dichtbij mezelf mag blijven.

Martha

26

Heel fijn hoe Carlijn duidelijkheid en helderheid creëert als je het zelf even niet meer ziet!

Sabina

33

Veelgestelde vragen

Waarom is een coach zo handig?

In de sportwereld is het doodnormaal: elke topsporter heeft een coach. Niet omdat er wat mis is met de sporter, maar zodat de topsporter alles uit zichzelf kan halen. Zo werkt het ook met lifecoaching: er is niks mis met je. Maar als je alles uit jezelf en het leven wil halen is een coach gewoon verrekte handig.

Waar vinden de gesprekken plaats?

Dat bepaal jij. Mijn fijne coachruimte is gevestigd in Rijswijk (Zuid-Holland) en daar ben je van harte welkom. Ik bied ook de mogelijkheid tot videocoaching omdat ik mensen coach door heel Nederland en zelfs in Singapore en Australië. Waar je ook bent ter wereld, wij kunnen altijd coachingsgesprekken voeren. 

Ik vind het spannend om te investeren in mijzelf.

Dat snap ik. De eerste keer dat ik geld uit ging geven aan persoonlijke ontwikkeling vond ik dat ook megaspannend. 

Geld uitgeven aan persoonlijke ontwikkeling is eigenlijk een investering. En het idee van een investering is dat het zichzelf gaat terugbetalen. Dat kan je letterlijk zien: als jij een sterkere mindset hebt durf je sneller om salarisverhoging te vragen of je maakt als ondernemer grotere sprongen. Maar het komt ook op andere manieren bij je terug zoals rust in je hoofd, meer (werk)plezier en een energieker gevoel. 

Je gooit je geld niet weg: je investeert. 

Daarnaast zijn er ook regelingen te treffen om te betalen in termijnen als dat fijn voor je is. 

Hoeveel tijd kost het me?

In dit 3-maanden traject spreken we elkaar elke 2 weken (in overleg kunnen we hier van afwijken) en elke coachsessie duurt 60 minuten. Daarnaast geef ik je soms verdiepende thuiswerkopdrachten mee die zo’n 20-60 minuten in beslag zullen nemen. 

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op carlijn@carlijnsijs.nl of vraag een gratis matchgesprek aan waar je uiteraard ook al jouw vragen kan stellen. Spreken we elkaar snel!

Ervaringen van anderen 

‘Ik heb nu regie over mijzelf.’ 

Ik ging in coaching omdat ik mijzelf ‘in de weg’ zat. Door belemmerende negatieve gedachten, middels dat ‘duiveltje’ op mijn schouder die mij tegen hield in de stap vooruit en het gewoon ‘doen’ en geloven in mijzelf.

De coaching heeft me opgeleverd dat ik de situatie kan relativeren en terugbrengen tot wat het is feitelijk, ipv wat het is in mijn hoofd. Ik heb nu de regie over mijzelf.

Ik zou Carlijn zeker bij anderen aanbevelen voor jouw wijze van coachen: laagdrempelig, nuchter, concreet, ondersteunend, spiegelend en met een flinke saus humor. Door het gebruik van inzichten, concrete voorbeelden wordt wat je al (eigenlijk) wist, helder, logisch en toepasbaar. En…het werkt! 
Pauline

57

‘Ik weet nu hoe ik wil leven.’ 

Ik had het meeste last van belemmerende overtuigingen en niet helder hoe ik op mijn voorwaarden wil en kan leven.

Mijn grootste winst van het coachtraject was het helder krijgen van mijn kernwaarden en hoe ik nu leef versus hoe ik wil dat het is (omgeving, gedrag, identiteit, overtuigingen en missie). Doordat ik dat nu helder heb kan ik dit er altijd bijpakken als ik bijvoorbeeld een keuze moet maken om te zien of die keuze bijdraagt aan de manier waarop ik wil leven.

Je bent ontzettend goed in wat je doet. Je hebt niet alleen de kennis om anderen verder te helpen, maar ook praten met jou is heel erg fijn. Je straalt rust en acceptatie uit. Alles is goed. Dat gaf mij de openheid om alles te delen.
Lisa

27

‘Een van mijn beste beslissingen ooit.’

Ik worstelde erg met mezelf en eerlijk gezegd was ik er helemaal klaar mee om op deze manier mijn leven te leiden met weinig zelfvertrouwen. 

Tijdens het coachtraject drong het tot me door dat ik mezelf echt op 1 mag zetten, dat ik er mag zijn en mijn stem gehoord mag worden. Hoewel ik soms nog steeds veel ‘moet’ van mezelf, zit ik zeker beter in mijn vel! 

In gesprek met Carlijn kan je het echt o-ve-ral over hebben. Haar is niks te gek, raar of vervelend en ze luistert écht naar je. Ik gun iedereen een persoon zoals Carlijn in hun leven.

Petra

27

‘Je merkt dat Carlijn de expertise heeft om te helpen.’

Ik had het meeste last van twijfels en negatieve gedachten. Ik vergeleek mijzelf met anderen, had het gevoel dat mensen het constant over mij hadden en negatief over mij dachten en was gewoon onzeker over mijn eigen pad.

De gedachten zijn er, maar ik laat ze zijn en volg mijn eigen pad. Ik voel mij sterker in mijn vel en weet wat ik moet doen om mij iedere dag beter te voelen!

Ik raad Carlijn aan omdat ze ontzettend goed weet hoe ze moet helpen. Je merkt echt dat ze hiervoor opgeleid is en de juiste expertise heeft.
Joy

24

‘Dit geeft zoveel rust in mijn hoofd.’ 

Ik wilde mezelf weer een beetje terugvinden en meer duidelijkheid in mijn hoofd. Ik dacht wel te weten dat ik van baan wilde veranderen maar waarom precies wist ik niet en ook niet waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed op het werk. Ik wilde af van die constante twijfel. 

Dat we in zo’n betrekkelijk korte tijd zulke resultaten konden halen had ik niet verwacht.

Ik ben ook heel blij met het zelfvertrouwen dat ik heb gekregen dat als ik een beslissing moet nemen, dat ik dan de juiste hulpbronnen en tools in me heb, dat ik het dus zelf weet en in staat ben om die beslissing te nemen. Dit geeft zoveel rust in mijn hoofd!

Liesbeth

41

‘Ik leerde vetrouwen op mijn hart.’

Voor mij betekent coaching: ‘op een toegankelijke manier groeien en meer over jezelf leren’. Op een fijne manier praten over waar je tegen aan loopt met een coach, geeft je nieuwe inzichten en laat je sneller je eigen blokkades zien. Carlijn is precies zo’n hele fijne, waardevolle en toegankelijke spiegel. Met een glimlach en af en toe de nodige humor, brengt ze je tot nieuwe inzichten. Dit doet ze door je niet alleen naar je hoofd te laten luisteren, maar ook vooral naar je hart.

Hierdoor leerde ik dat ik echt op mezelf mag vertrouwen. Ik leerde dat je hart leidend mag zijn en ik dichtbij mezelf mag blijven. Door te blijven nadenken over bepaalde keuzes komen we soms niet verder. Dan is het goed om te gaan luisteren naar wat goed voelt voor jou. Hier helpt Carlijn je bij.

Om via skype coaching sessies te gaan volgen vond ik eerst een beetje onwennig. Carlijn is gelukkig erg toegankelijk en stelt je snel op je gemak. Ik vond het eigenlijk steeds fijner worden!

@liefs.vanmij

Martha

26

‘Carlijn neemt de tijd om echt te luisteren.’

Wat ik heel fijn vond aan het gesprek met Carlijn is dat ze echt haar tijd nam om te luisteren, te begrijpen wat ik zei en vervolgens mij hielp door een vraag te stellen of suggestie te geven. Ze had 100% aandacht voor mijn verhaal en ik voelde al heel gauw dat er een hele fijne open sfeer was wat nodig is om je bloot te stellen.

Nienke

29

‘Ik kom weer toe aan mijn eigen werk en aan mezelf.’

Ik liet in mijn werk vaak over me heen lopen en ging over mijn eigen grenzen heen. 

Na vele boeken en cursussen had ik behoefte aan iemand die me kon helpen al die kennis toe te passen op mezelf en mijn situatie. Carlijn legt op een duidelijke manier uit in situaties die herkenbaar zijn, zodat je snapt hoe je de tips kan toepassen. Niks ingewikkelds, juist heel praktisch zodat je meteen na je coaching met een onderwerp aan de slag durft te gaan.

Ik kom weer toe aan mijn eigen werk en aan mezelf.

Domino

29

‘Ik gun iedereen een beetje Carlijn in hun leven.’

Ik was nog heel erg op zoek naar mezelf, zowel privé als zakelijk. Ik had een soort laatste schop onder mijn kont nodig, de puntjes op de i. Ik wist gewoon niet welke weg ik in moest slaan. En als ik het al een beetje wist, dan was ik te onzeker om er voor te gaan.

Na de coaching sessies met Carlijn voel ik me sterk en energiek. De puntjes staan op de i. Ik weet wie ik ben en welke weg ik in wil slaan. 

Ik keek uit naar onze sessies omdat ik al snel in de gaten had dat er iets in mij aan het veranderen was. Carlijn luistert en heeft echt naar mij gekeken, mijn voorwaardes en me door  inzichten en opdrachten begeleid naar mijn weg. Ik gun iedereen een beetje Carlijn in hun leven.

Vol vertrouwen en nieuwe energie ga ik mijn weg volgen. Renske 2.0 is on her way!

Dankjewel lieve Carlijn! Je hebt geen idee hoe blij ik ben, duizendmaal dank! 

Renske

29

Ik weet nu waardoor ik die onrust ervaarde.’

Ik voelde me vooral heel onrustig in m’n hoofd. Ik was opzoek naar rust en had behoefte om meer mijn eigen keuzes te maken in het leven i.p.v. in die sneltrein te blijven zitten.

Ik weet nu waardoor ik die onrust ervaarde. Ik heb inzichten en handvaten gekregen om hiermee aan de slag te gaan. En in kleine stapjes mijn leven nóg leuker te maken. 

Carlijn is heel laagdrempelig en wist precies wat ik nodig had terwijl ik het zelf nog niet eens wist. 

Bea

28

‘Ik voel steeds beter wat goed voor me is.’

Mijn coachtraject met Carlijn ben ik gestart vanuit de wens om mijn eigen koers te kunnen varen, meer het leven te leiden dat ik zelf wil i.p.v. wat anderen van mij verwachten. Dat leek mij een bijna onmogelijke opgave omdat ik hier al zo lang mee worstel.

Carlijn wist echter de juiste vragen te stellen, waardoor ik zelf oog kreeg waarom ik dingen juist doe of laat. Ik kon steeds beter diep van binnen voelen wat goed voor me was. Door de opdrachten die ze me gaf tussen de sessies door, kon ik hier ook direct concreet mee aan de slag. Dat zette me aan het denken, maakte nieuwe inzichten in me los en uiteindelijk kwam ik in beweging naar mijn eigen doel. Iets dat ik vooraf nooit had verwacht.

Carlijn heeft een superfijne en rustige manier van coachen, zonder oordeel, waardoor je je veilig voelt om je totaal kwetsbaar op te kunnen stellen.

Jowieke

44

‘Heel fijn hoe Carlijn duidelijkheid en helderheid creëert!’

De coaching sessie met Carlijn was heel erg verhelderend. Ze stelde de juiste vragen en luisterde aandachtig. Hierdoor kwamen we echt bij de kern. Ze liet me ook inzien dat ik zelf goed weet wat ik wil en nodig heb, en hielp me om bij deze antwoorden te komen. Door haar manier van coachen  werden de antwoorden op mijn vragen al snel helder.

Daarnaast gaf ze goede adviezen en handvatten, waardoor het mij duidelijk werd wat ik kon doen om weer positief verder te kunnen.

Heel fijn hoe Carlijn duidelijkheid en helderheid creëert als je het zelf even niet meer ziet!

Sabina

33

‘Keuzes maken op gevoel lukt nu.’

Ik stond voor een ingewikkelde keuze, maar het lukte me niet om deze keuze te maken. Ik besefte me dat ik hier veel vaker tegenaan liep en dat ik er graag mee aan de slag wilde gaan.

Door oefeningen en praktische tips weet ik nu wat ik kan doen om een keuze te maken op gevoel en zelfs welke stappen ik kan ondernemen om hier verder mee aan de slag te gaan.

Ik volgde Carlijn al op Instagram en ik kreeg toen al het gevoel dat Carlijn expertise heeft in het leven en keuzes maken vanuit je hart. Omdat ik dit juist wilde leren, heb ik voor Carlijn gekozen. Dit gevoel klopte en dit merkte ik ook zeker in de manier hoe Carlijn haar coaching vormgeeft.

Nikki

23

‘Ik voel me een sterker en blijer persoon’

Het was een gigantische drempel voor mezelf om Carlijn te benaderen, maar wat ben ik achteraf dankbaar en trots dat ik dit gedaan heb!

Dankzij de coaching voel ik me een sterker en blijer persoon. Ik durf me nu kwetsbaar op te stellen naar anderen en zie mijn emoties niet als een zwakte maar als een kracht. Carlijn heeft mij de tools gegeven om in verschillende situaties dichter bij mezelf te blijven, maar ook om mezelf meer te uiten.

Ik kan en durf nu mezelf te zijn!

Melissa

34

‘Ik heb mijn eigen antwoorden leren vinden.’

In de fijne gesprekken met Carlijn heeft ze me geholpen mijn eigen antwoorden te vinden. Ik heb van Carlijn geleerd om verder te kijken en op zoek te gaan naar wat voor informatie er nog achter een antwoord zit.

Heel mooie inzichten. Ook heb ik geleerd om blij te zijn met wat nu goed is en energie te halen uit positiviteit.

Evelien

35

‘Ik kan je aanraden met Carlijn in gesprek te gaan.’

Carlijn heeft mij in laten zien dat ik met een aantal praktische oefeningen duidelijkheid over mijzelf en mijn gevoelens kreeg. Ik leerde omgaan met onrust en stress en weer waardering bewust opzoeken.

Dat deed zij altijd op een aandachtige manier en in een fijne sfeer. Wanneer je ook even in de knoop zit met jezelf, kan ik je zeker aanraden om met Carlijn in gesprek te gaan!

Olga

27

Wil jij het wel ECHT?

Ik ben er voor je en help je graag. Maar dat kan alleen als jij geholpen WIL worden. Als jij die eerste stap zet om een matchgesprek aan te vragen.