fbpx

Retreats in Spanje

 

In samenwerking met Gabi van Petite Retreat organiseren we ook in 2021 & 2022 weer 6-daagse retreats. Zes dagen lang ultiem ontspannen in een villa op Fuerteventura. Massages, een privekok, zwembad, yoga: we verzorgen alles voor je. Daarnaast krijg je elke dag van mij een workshop die je helpt meer te gaan leven op JOUW voorwaarden. 

COVID-19 updatevanaf juni 2021 gaan de retreats weer van start. We volgen daarbij de richtlijnen van de Canarische en de Nederlandse overheid. Gelukkig is er tot nu toe nauwelijks sprake van het virus op Fuerteventura. 

In het dagelijks leven wordt er vaak veel van je gevraagd. Er moet worden gewerkt, gekookt, schoongemaakt, opgeruimd, dingen voor de kinderen regelen, cadeaus kopen….

Daardoor kan het in het dagelijks leven soms best een uitdaging zijn om echt die tijd voor jezelf te maken. Om te ontspannen. Of om eens met wat afstand te kijken naar jezelf, jouw leven en de vraagstukken waar je mee rondloopt.

Troebel water wordt helder als je het met rust laat. Voor de mens werkt hetzelfde en dit is ook onderdeel van onze retreatfilosofie. 

Door er even helemaal uit te zijn en 100% verzorgd te worden, wordt jouw troebele water weer wat helderder. Gabi en ik bieden een plek waar je letterlijk en figuurlijk helemaal tot jezelf kan komen. Door ruimte te maken voor jezelf, leer je bovendien om je eigen grenzen beter aan te voelen en ze beter te bewaken. 

✓ Niks moet en alles mag

✓ Verbinding maken met jezelf

✓ Leef in flow

✓ Alle tijd voor wat jij wil

✓ Healthy and delicious foods

De retreat is alles wat het beloofde en meer! Carlijn & Gabi doen er alles aan om je te geven waar je behoefte aan hebt. De connectie met de rest van de groep was er ook direct, omdat iedereen haar eigen verhaal heeft en de sfeer veilig en relaxt is. Zelfs nu, maanden later, kan ik teruggrijpen naar  het goeie zonnige zorgeloze gevoel, een herinnering die ik altijd zal blijven koesteren.

Tinka

27 (mrt 2020)

Food

Dagelijks worden er heerlijk verse biologische maaltijden voor ons verzorgd. Tussendoor zijn er trouwens altijd lekkere snacks en drankjes beschikbaar! Heb je dieetwensen? Laat het ons weten, we houden graag rekening met je. 

 Massage

Er komt een professionele masseur naar de villa die iedereen (als je wil) lekker komt masseren. Zit gewoon bij de prijs inbegrepen, zo kan je er zorgeloos van genieten!

 Yoga 

Een paar keer per week komt er een yogadocente naar de villa om voor degenen die dat willen een yoga- of pilatesles te verzorgen. Je mag meedoen, maar dit hoeft niet. Want het motto is: Niks moet en alles mag!

 

Dit kun je verwachten: 

 

  • Vijf nachten in het retreathuis met zwembad in zonnig Fuerteventura
  • Luxe ontbijtjes in de zon.
  • Gezonde, verse lunches en diners op basis van lokale en biologische ingrediénten. We gaan ook ten minste 1x uiteten in een lokaal restaurant
  • Dagelijks live een workshopmodule
  • Drankjes (zoals smoothies, koffie/thee, wijn etc) en tussendoortjes
  • Minimaal 3 ontspannende yoga- of pilates sessies in de buitenlucht onder begeleiding van docentes Sara en Giulia (voor wie wil)
  • Een ontspannende massage aan huis door een professionele masseur
  • ‘Mindful’ proeverij van lokale wijnen
  • Een prachtige 10 km wandeling door vulkanisch landschap

Data 2021 & 2022

16 t/m 21 september 2021 (VOL)
22 t/m 26 januari 2022 (5 ipv 6 dagen)
17 t/m 23 maart 2022 (VOL) 

Nieuwe data 2022 volgen snel!

 

 Investering 

De all-inclusive zesdaagse retreat in combinatie met het workshopprogramma kost €794,-. Het enige wat je zelf betaalt zijn het ticket (retour v.a. €120) en eventuele extra uitstapjes. 

 Inclusief o.a.: 

– 5 nachten in retreathuis met zwembad
– Dagelijkse workshops van mij 
– Verse maaltijden  + snacks + drankjes 
– Yoga- en pilateslessen
– No-nonsense wijnproeverij
– Minimaal 1x uit eten 
– Massage 

Ik ben voor de tweede keer meegeweest en het was nog steeds geweldig! Het is echt iets wat ik ieder jaar zou willen doen en wat ik iedereen aanraad! 

Lisanne

32, @happyhandmadeliving

Mail mij als er nieuwe retreatdata zijn

Ik ga vertrouwelijk om met jouw gegevens, zie de privacyverklaring.

Voor iedereen die nog twijfelt: GA! Ik was één van die twijfelkonten maar heb geen moment spijt gehad dat ik ben gegaan! Het was echt een fantastische week.  Juist tijdens de retreat leer je om weer eens echt te luisteren naar jezelf en je eigen lichaam, kom je even helemaal tot rust en hoeft er even helemaal niks! 

Bo

27 (sep 2019), @bodeborahh

Inhoud van de cursus

Tijdens de retreat is er elke dag een workshop van mij (Carlijn). Ik geloof erin dat de hele wereld er mooier van wordt als iedereen doet waar hij/zij gelukkig van wordt. We lijken soms vooral de dingen te doen ‘zoals die horen’. Tijdens deze workshops kijken we naar wat nou echt werkt voor jou en wat jij daarvoor nodig hebt.

We gaan aan de slag met hoe je meer grip krijgt op onbewuste processen in je leven. Thema’s die we tegenkomen zijn bijvoorbeeld:
– Meer op jezelf vertrouwen
– Voelen wat je echt wil
– Minder angst om de dingen te doen die je wil
– Echt jezelf zijn
– Stevig in je schoenen staan 

De workshop heeft 5 modules die ongeveer een uur per dag duren. De workshops zijn interactief, je kan eigen voorbeelden inbrengen en je gaat aan de slag met jouw eigen vraagstukken.

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met COVID-19?

We zijn enorm blij dat reizen weer is toegestaan en we weer retreats kunnen geven. Gedurende de hele corona-uitbraak heeft Fuerteventura gelukkig maar weinig besmettingen gehad. We volgen alle geldende lokale regels op wanneer we op retreat zijn.

Ik heb een voedselallergie/dieetwensen, kan hier rekening mee worden gehouden?

Bij onze retreats wordt al het eten met veel liefde, zorg en toewijding gemaakt. Alle maaltijden zijn biologisch en vegetarisch (met soms een extra optie voor degenen graag vlees of vis eten). We doen er alles aan om jou een fijn verblijf te geven. Dieetwensen en allergieen kun je doorgeven bij de boeking en we kunnen hier bijna altijd rekening mee houden. Twijfel of wil je even overleggen? Stuur me een mailtje: carlijn@carlijnsijs.nl 

Is er ook vrije tijd?

In het programma is voldoende vrije tijd om dagelijks lekker te doen waar jij zin in hebt. Zonnen, een boekje lezen, wandelen, naar het strand gaan of  bijvoorbeeld het eiland bezichtigen. 

Daarnaast staat de hele week staat in het teken van ‘niets moet en alles mag’. En dat menen we ook echt. We hebben een programma, maar elk onderdeel is optioneel. Slaap jij bijvoorbeeld liever uit ipv yoga in de ochtend? All good, er staat een verse smoothie voor je klaar als je wakker wordt! 

Wordt dit weleens door werkgevers vergoed?

Ja, zeker! Sommige werkgevers betalen (een deel) hieraan mee voor hun werknemers omdat het fijn is als hun medewerkers de cursus volgen die tijdens de retreat wordt gegeven. Vaak wordt er dan een pakket afgenomen in combinatie met 1-op-1coaching. Voor meer info over zo’n pakket raad ik je aan mij even te mailen op carlijn@carlijnsijs.nl. Het belangrijkste wat ik je kan adviseren is om hierover met je werkgever in gesprek te gaan. 

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een mailtje op carlijn@carlijnsijs.nl. Spreken we elkaar snel! 

Samenwerking Carlijn & Petite Retreat

Op de linkerfoto zie je Gabi (Petite Retreat) en mij tijdens onze eerste ontmoeting. Na een uurtje koffiedrinken vroeg Gabi me om workshops te komen geven tijdens haar retreats en dezelfde dag stond de datum online. We zaten direct in dezelfde vibe. Op de tweede foto zie je ons tijdens de eerste retreat die we samen deden (check die big smiles!). Gabi heeft jarenlange ervaring met het organiseren van retreats en een eindeloze relaxte houding. Samenwerken is een feestje!

Aanvankelijk voelde ik me wat schuldig om de retreat ‘zomaar voor mezelf’ te boeken: ik heb kleine kinderen en een eigen bedrijf. Maar dat schuldgevoel kan snel de deur uit als je beseft dat je hele omgeving er baat bij heeft als je weer energiek thuis komt!

Anne

37 (mrt 2020)

Op aanraden van mijn arts heb ik deze vakantie geboekt en wat heb ik veel geleerd! Ik zit zoveel beter in m’n vel en voel me sterker dan ooit. Wat ik tijdens de retreat geleerd heb, heb ik de afgelopen 1,5 jaar niet bij een psychiater geleerd. Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven.

Het kostte me heel wat moeite om oppas te vinden voor mijn kinderen én om eens bewust voor mezelf te kiezen, maar het heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben nu een leukere mama en een gezelligere vrouw.

Linda

27 (juni 2019)

Een Petite Retreat is een vakantie die ik iedere vrouw gun. In combinatie met de coaching van Carlijn leer je beter naar jezelf te luisteren en, ook belangrijk, word je er dagelijks aan herinnerd dat het helemaal oké is om te doen wat JIJ wilt. Ik kom 100% nog een keer terug!

Nuria

36 (mrt 2020)

De retreat is alles wat het beloofde en meer! Carlijn & Gabi doen er alles aan om je te geven waar je behoefte aan hebt. De connectie met de rest van de groep was er ook direct, omdat iedereen haar eigen verhaal heeft en de sfeer veilig en relaxt is. Zelfs nu, maanden later, kan ik teruggrijpen naar  het goeie zonnige zorgeloze gevoel, een herinnering die ik altijd zal blijven koesteren.

Tinka

27 (mrt 2020)

In een prachtige villa met uitzicht op zee totaal in de watten gelegd worden door de fantastische gastvrouw Gabi.  Niets moet, gewoon doen waar je zelf zin in hebt. Dat leert Carlijn je ook in de cursus. Met veel goede tips, oefeningen en opdrachten houdt ze je een mooie spiegel voor. Hierdoor leert ze je je doel voor ogen te houden, benoemen wat je tegenhoudt je doel te bereiken en naar je innerlijk kompas te luisteren. Heel raak en waardevol. Deze retreat kwam op precies het juiste moment in mijn leven! Heb heerlijk gelachen, gehuild, mooie gesprekken gevoerd en ben flink aan het denken gezet. Kan het iedereen aanraden!

Jowieke

43 (mee in sep 2019)

Van heerlijk gezonde smoothie bowls tot aan de leukste excursies, Gabi regelt alles met een “niks moet, alles mag” mentaliteit. Fijne, goede gesprekken gehad met de mede deelnemers en echt tijd voor mezelf gemaakt. Ook de cursus beviel heel erg goed! Carlijn hield een spiegeltje voor en gaf heel veel praktische tips voor meer rust in het leven. Perfecte combinatie, ik beveel dit iedereen aan!
Karin

28 (juni 2019)

Voor iedereen die nog twijfelt: GA! Ik was één van die twijfelkonten maar heb geen moment spijt gehad dat ik ben gegaan! Het was echt een fantastische week.  

Juist tijdens de retreat leer je om weer eens echt te luisteren naar jezelf en je eigen lichaam, kom je even helemaal tot rust en hoeft er even helemaal niks! 

Bo

27 (sep 2019), @bodeborahh

Ik ben voor de 2de keer meegegaan dit jaar en dit keer heb ik het heel anders ervaren, op een goede manier. Ik ben dit keer echt door mijn weerstand heengegaan en de coaching van Carlijn heeft geholpen om mijn angst onder ogen te zien. Ik heb het erg fijn gehad in de villa. Love it!

Hakima

27 (mee in juni 2019)