fbpx

Nog 1 plekje: 19 t/m 24 september: Prikkelninja in Spanje!

In samenwerking met Gabi van Petite Retreat organiseren we in september weer een 6-daagse retreat. Zes dagen lang ultiem ontspannen in een villa op Fuerteventura. Massages, een privekok, zwembad, yoga: we verzorgen alles voor je. Bij deze editie krijg je ook dagelijks live van mij een workshop over dealen met prikkels en stress. Er is nog maar 1 plekje!

Hoe relaxed wil je worden? 

 

  • Vijf nachten in een fijne villa met zwembad en zeezicht in zonnig Fuerteventura

  • Gezonde, verse lunches en door onze privékok bereidde diners op basis van lokale en biologische ingrediénten. We gaan ook ten minste één keer uiteten in een lokaal restaurant

  • Luxe ontbijtjes in de zon

  • Drankjes (zoals smoothies, koffie/thee, wijn etc) en tussendoortjes (de hele dag door!)

  • Vier ontspannende yoga- of pilates sessies in de buitenlucht onder begeleiding van docentes Sara en Giulia (voor wie wil)

  • Een ontspannende massage aan huis door een professionele masseur

  • ‘Mindful’ proeverij van lokale wijnen

  • Een prachtige 10 km wandeling door vulkanisch landschap

  • Dagelijks live een module van de Prikkelninja workshop

 Privekok

Dagelijks komt er een privekok heerlijk verse biologische maaltijden voor ons verzorgen.Tussendoor zijn er trouwens altijd lekkere snacks en drankjes beschikbaar! Heb je dieetwensen? Laat het ons weten, we houden graag rekening met je. 

 Massage

Er komt een professionele masseur naar de villa die iedereen (als je wil) lekker komt masseren. Zit gewoon bij de prijs inbegrepen, zo je kan er lekker zorgeloos van genieten! 

 Yoga 

Een paar keer per week komt er een yogadocente naar de villa om voor degenen die dat willen een yogales te verzorgen Je mag meedoen, maar dit hoeft niet. Want het motto is: Niks moet en alles mag! 

 

In juni mee geweest met de prikkelninja retreat. Alles werd tot in detail met zo enorm veel liefde geregeld. Van heerlijk gezonde smoothie bowls tot aan de leukste excursies, Gabi regelt alles met een “niks moet, alles mag” mentaliteit. Fijne, goede gesprekken gehad met de mede deelnemers en echt tijd voor mezelf gemaakt. Er is tijd voor ontspanning of om aan je eigen ontwikkeling te werken, alles is oké. Ook de prikkelninja cursus beviel heel erg goed! Carlijn hield een spiegeltje voor en gaf heel veel praktische tips voor meer rust in het leven. Perfecte combinatie, ik beveel dit iedereen aan!

Karin

28

Wat een top idee is dit! Voor iedereen die er even tussenuit wil. Ik ben voor de tweede keer meegeweest en het was nog steeds geweldig! Het is echt iets wat ik ieder jaar zou willen doen en wat ik iedereen aanraad! Op naar volgend jaar dus…

Lisanne

32, @happyhandmadeliving

Ik heb maar een advies betreft deze retreat en dat is doen! Ik kan me niet herinneren dat ik zo heerlijk tot rust ben gekomen, heerlijk heb gegeten en gedronken, leuke nieuwe meiden heb ontmoet en uitgebreid van de zon en het zwembad heb genoten. Door die rust kon ik nadenken over mijn leven, reflecteren en kon ik zien waar ik happy mee ben en waarmee minder happy. Een soort van manier om even te resetten. Gabi en Carlijn zijn een topteam die alles tot in de puntjes verzorgen en bovendien enorm gezellig zijn. Doen dus!

Eline

34, @eline1704

Inhoud van de cursus

Dagelijks krijgt iedereen die wil een live workshop over dealen met prikkels. De cursus is ook te volgen via Instagram. Het voordeel tijdens de retreat is dat het programma een stuk meer de diepte ingaat omdat we meer de tijd hebben. Daarnaast ben ik in de villa aanwezig voor als je door de dag heen nog vragen hebt of een oegening met mij wil herhalen. 

Dag 1: Prikkels en hoogsensitiviteit
Deze module gaat over wat prikkels precies zijn en hoe je ze verwerkt. Ook doen we een oefening om jouw doel omtrent stress en prikkels helder te krijgen.

Dag 2: Mindset
De mindsetmodule helpt je stapsgewijs een nieuwe mindset te formuleren over omgaan met prikkels. We doen verschillende krachtige oefeningen om je mindset te versterken.

Dag 3: Rust creeeren
Deze module klapt uit elkaar van de praktische tips hoe je om je heen rust kan creeeren. Na tijdenlang tips uit boeken volgen en testen heb ik de meest helpende tips voor je op een rijtje gezet.

Dag 4: Grenzen aangeven
Helder je grenzen aan kunnen geven is soms best een kluif in onze maatschappij. Inclusief 3 gezellige, maar heldere manieren om NEE te zeggen en live exercises.

Dag 5: EHBO (Eerste Hulp Bij Overprikkeling) & Instalive Q&A
De laatste dag besteden we aan hoe jij je zo snel mogelijk weer goed voelt als je je overprikkeld voelt.

 19 t/m 24 sep

De retreat start op donderdag 19 september. Dinsdag 24 september hebben we nog de hele dag in de villa en vliegen we ‘s avonds weer terug naar Nederland. Transfer van en naar het vliegveld op Fuerteventura regelen wij voor je!  

 €728,- 

De all-inclusive zesdaagse Petite Retreat in combinatie met persoonlijke begeleiding van coach Carlijn in het #prikkelninja programma kost 728,- euro inclusief BTW*. Het enige wat je zelf betaalt zijn het ticket (v.a. €59) en eventuele extra uitstapjes. 

 Inclusief o.a.:

– 5 nachten in een villa met zwembad
– Dagelijkse workshop Prikkelninja
– Verse maaltijden  + snacks + drankjes 
– Yogalessen
– No-nonsense wijnproeverij
– Minimaal 1x uit eten 
– Massage 

 

Samenwerking Carlijn & Petite Retreat

Op de linkerfoto zie je Gabi (Petite Retreat) en mij tijdens onze eerste ontmoeting. Na een uurtje koffiedrinken vroeg ze me workshops te komen geven tijdens haar retreats en dezelfde dag stond de datum online. We zaten direct in dezelfde vibe. Op de tweede foto zie je ons tijdens de eerste retreat die we samen deden (check die big smiles!). Gabi heeft jarenlange ervaring met het organiseren van retreats en een eindeloze relaxte houding.  Supertof om met haar samen te werken!