5 t/m 11 maart: Prikkelninja in Spanje!

VOL! In samenwerking met Gabi van Petite Retreat organiseren we in maart weer een 7-daagse retreat. Zeven dagen lang ultiem ontspannen in een villa op Fuerteventura. Massages, een privekok, zwembad, yoga: we verzorgen alles voor je. Bij deze editie krijg je ook dagelijks live van mij een workshop over dealen met prikkels en stress. 

Hoe relaxed wil je worden? 

 

  • Zes nachten in een fijne villa met zwembad en zeezicht in zonnig Fuerteventura

  • Gezonde, verse lunches en door onze privékok bereidde diners op basis van lokale en biologische ingrediénten. We gaan ook ten minste één keer uiteten in een lokaal restaurant

  • Luxe ontbijtjes in de zon

  • Drankjes (zoals smoothies, koffie/thee, wijn etc) en tussendoortjes (de hele dag door!)

  • Minimaal 4 ontspannende yoga- of pilates sessies in de buitenlucht onder begeleiding van docentes Sara en Giulia (voor wie wil)

  • Een ontspannende massage aan huis door een professionele masseur

  • ‘Mindful’ proeverij van lokale wijnen

  • Een prachtige 10 km wandeling door vulkanisch landschap

  • Dagelijks live een module van de Prikkelninja workshop

Ik heb maar een advies betreft deze retreat en dat is doen! Ik kan me niet herinneren dat ik zo heerlijk tot rust ben gekomen, heerlijk heb gegeten en gedronken, leuke nieuwe meiden heb ontmoet en uitgebreid van de zon en het zwembad heb genoten. Door die rust kon ik nadenken over mijn leven, reflecteren en kon ik zien waar ik happy mee ben en waarmee minder happy. Een soort van manier om even te resetten. Gabi en Carlijn zijn een topteam die alles tot in de puntjes verzorgen en bovendien enorm gezellig zijn. Doen dus!

Eline

34, @eline1704

 Privekok

Dagelijks komt er een privekok heerlijk verse biologische maaltijden voor ons verzorgen.Tussendoor zijn er trouwens altijd lekkere snacks en drankjes beschikbaar! Heb je dieetwensen? Laat het ons weten, we houden graag rekening met je. 

 Massage

Er komt een professionele masseur naar de villa die iedereen (als je wil) lekker komt masseren. Zit gewoon bij de prijs inbegrepen, zo je kan er lekker zorgeloos van genieten!

 Yoga 

Een paar keer per week komt er een yogadocente naar de villa om voor degenen die dat willen een yogales te verzorgen Je mag meedoen, maar dit hoeft niet. Want het motto is: Niks moet en alles mag!

 

Wat een top idee is dit! Voor iedereen die er even tussenuit wil. Ik ben voor de tweede keer meegeweest en het was nog steeds geweldig! Het is echt iets wat ik ieder jaar zou willen doen en wat ik iedereen aanraad! Op naar volgend jaar dus…

Lisanne

32, @happyhandmadeliving

 5 t/m 11 maart 

De retreat start op donderdag 5 maart en op 11 maar vliegt iedereen weer terug naar Nederland. Wist je dat in deze periode de tickets goedkoop zijn? Transfer van en naar het vliegveld op Fuerteventura regelen wij voor je!  

 €749,- 

De all-inclusive zevendaagse Petite Retreat in combinatie met persoonlijke begeleiding van coach Carlijn in het #prikkelninja programma kost 749,- euro inclusief BTW*. Het enige wat je zelf betaalt zijn het ticket (v.a. €59) en eventuele extra uitstapjes. 

 Inclusief o.a.: 

– 6 nachten in een villa met zwembad
– Dagelijkse workshop Prikkelninja
– Verse maaltijden  + snacks + drankjes 
– Yogalessen
– No-nonsense wijnproeverij
– Minimaal 1x uit eten 
– Massage 

 

Inhoud van de cursus

Dagelijks krijgt iedereen die wil een live workshop over dealen met prikkels. De cursus is een verdieping van de #prikkelninja cursus die te volgen is via Instagram. Het vult elkaar mooi aan, maar je kan beiden ook heel goed los volgen. Het voordeel tijdens de retreat is dat het programma een stuk meer de diepte ingaat omdat we meer de tijd hebben. Daarnaast ben ik in de villa aanwezig voor als je door de dag heen nog vragen hebt of een oefening met mij wil herhalen. 

Dag 1: Prikkels en hoogsensitiviteit

Dag 2: Mindset

Dag 3: Rust creeeren

Dag 4: Grenzen aangeven

Dag 5: EHBO (Eerste Hulp Bij Overprikkeling)

Samenwerking Carlijn & Petite Retreat

Op de linkerfoto zie je Gabi (Petite Retreat) en mij tijdens onze eerste ontmoeting. Na een uurtje koffiedrinken vroeg ze me workshops te komen geven tijdens haar retreats en dezelfde dag stond de datum online. We zaten direct in dezelfde vibe. Op de tweede foto zie je ons tijdens de eerste retreat die we samen deden (check die big smiles!). Gabi heeft jarenlange ervaring met het organiseren van retreats en een eindeloze relaxte houding.  Supertof om met haar samen te werken!

Deze retreat is een echte aanrader! Optimaal ontspannen en de mogelijkheid om aan jezelf te  werken. Op aanraden van mijn arts heb ik deze vakantie geboekt en wat heb ik veel geleerd! Ik zit zoveel beter in m’n vel en voel me sterker dan ooit. Wat ik tijdens Petite Retreat geleerd heb, heb ik de afgelopen 1,5 jaar niet bij een psychiater geleerd. Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven, ik heb geleerd dat ik goed genoeg ben en het maakt me nu weinig meer uit wat een ander van me vindt.

Direct na terugkomst  al de nodige dingen voor m’n kiezen gekregen maar dankzij de geweldige tips van Carlijn en de goede zorgen van Gabi brengt het me niet meer van m’n stuk. Het kostte me heel wat moeite om oppas te vinden voor mijn kinderen én om eens bewust voor mezelf te kiezen, maar het heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben nu een leukere mama en een gezelligere vrouw.

Als je op zoek bent naar tijd voor jezelf, volledig wilt ontspannen en lekker in de watten gelegd wilt worden,ben je bij Gabi en Carlijn aan het juiste adres. Niets moet en daardoor heb je tijd in overvloed om te genieten en aan jezelf te werken.

Ik zeg; Gewoon boeken! Je gaat geen spijt krijgen!

Linda

27

Ik ben voor de 2de keer meegegaan dit jaar en dit keer heb ik het heel anders ervaren, op een goede manier. Ik ben dit keer echt door mijn weerstand heengegaan en de coaching van Carlijn heeft geholpen om mijn angst onder ogen te zien. Ik heb het erg fijn gehad in de villa. Love it!

Hakima

27

Wat een heerlijk kado aan jezelf: een petite retreat!! In een prachtige villa met uitzicht op zee totaal in de watten gelegd worden door de fantastische gastvrouw Gabi. Alles wordt voor je verzorgd en geregeld, totale luxe waardoor je nergens aan hoeft te denken en helemaal tot rust komt. Niets moet, gewoon doen waar je zelf zin in hebt. Dat leert Carlijn je ook in de cursus Prikkelninja. Met veel goede tips, oefeningen en opdrachten houdt ze je een mooie spiegel voor. Hierdoor leert ze je je doel voor ogen te houden, benoemen wat je tegenhoudt je doel te bereiken en naar je innerlijk kompas te luisteren. Heel raak en waardevol. Deze retreat kwam op precies het juiste moment in mijn leven! Heb heerlijk gelachen, gehuild, mooie gesprekken gevoerd en ben flink aan het denken gezet. Kan het iedereen aanraden!

Jowieke

43

In juni mee geweest met de prikkelninja retreat. Alles werd tot in detail met zo enorm veel liefde geregeld. Van heerlijk gezonde smoothie bowls tot aan de leukste excursies, Gabi regelt alles met een “niks moet, alles mag” mentaliteit. Fijne, goede gesprekken gehad met de mede deelnemers en echt tijd voor mezelf gemaakt. Er is tijd voor ontspanning of om aan je eigen ontwikkeling te werken, alles is oké. Ook de prikkelninja cursus beviel heel erg goed! Carlijn hield een spiegeltje voor en gaf heel veel praktische tips voor meer rust in het leven. Perfecte combinatie, ik beveel dit iedereen aan!

Karin

28

Voor iedereen die nog twijfelt: GA! Ik was één van die twijfelkonten maar heb geen moment spijt gehad dat ik ben gegaan! Het was echt een fantastische week waarin ik mijzelf meerdere keren tegen ben gekomen, heel wat tranen heb gelaten (ook van het lachen) maar bovenal heel erg veel heb geleerd! Ik ben mij nu een stuk bewuster van keuzes, van alles wat ik zelf in de hand heb en hoe vaak ik denk; maar wat vinden anderen hiervan?

Ook nu nog weken later hoor ik Carlijn haar stem nog vaak in mijn hoofd: ‘Het is oké!’ Want wat zijn we soms streng voor onszelf en wat zijn we altijd maar aan het vechten om het voor iedereen goed te doen. Juist tijdens de retreat leer je om weer eens echt te luisteren naar jezelf en je eigen lichaam, kom je even helemaal tot rust en hoeft er even helemaal niks! Want alles was echt tot in de puntjes verzorgd: yoga, massage, heerlijk eten, uitslapen, relaxen bij het zwembad of op het strand… waar je maar zin in hebt! Nogmaals een hele dikke shout out vol liefde naar Carlijn en Gabi en de andere twee geweldige deelnemers El & Marlies

Bo

27, @bodeborahh