fbpx

Visionboard kickstart 

Dit wordt JOUW jaar

Eerlijk, hoe vaak neem jij de tijd om echt na te denken over wat jij de komende tijd zou willen? Hoe vaak neem jij daar nou echt de rust en de ruimte voor? Om bewust te denken, te dromen en te visualiseren?

De Visionboard kickstart is een bijzondere middag waar jij je plannen, dromen en doelen voor de komende tijd vorm gaat geven. Letterlijk, want je gaat naar huis met een moodboard waar je jouw plannen visueel op hebt gemaakt!

4 urige workshop 

Jij regelt een leuke groep mensen en de locatie, ik regel de workshop en alle materialen. Goede deal toch? 

Nu maar €27 p.p.

De Visionboard kickstart is nu maar €27 p.p. (er geldt een minimum van 5 personen). 

Dit krijg je 

– Masterclass ‘Doelen en Dromen’ 
– Jouw eigen moodboard maken
– Alle materialen voor jouw moodboard 
– Hele dag begeleiding van mij  

De magie van visionboards 

Het grootste deel van wat wij doen wordt aangestuurd door onbewuste processen in ons brein en in ons lijf. Ze zeggen zelfs wel eens dat maar 5% van wat wij doen met volle bewustheid gebeurt. Interessant he? 

En als we dat dan weten, hoe lekker zou het dan zijn om positieve invloed uit te oefenen op die onbewuste processen? Zodat die voor jou gaan werken in plaats van tegen je? Zodat je moeitelozer jouw doelen en dromen waar kan maken? 

Tijdens de Visionboard kickstart geef ik een masterclass over doelen en dromen waarheid maken. Al die technieken kan je direct toepassen op jezelf het maken van jouw visionboard. Zodat dit het jaar wordt waarin ook jij de magie van gereliseerde dromen en doelen waar kan meemaken. 

En niet onbelangrijk: Jouw visionboard neem je natuurlijk mee naar huis! Ik geef je tips zodat jouw vision board een krachtige reminder is aan jouw dromen en doelen. 

Ik regel alles voor je

Vaak wil je wel tijd vrij maken om een moodboard te maken of om je dromen en je doelen te visualiseren. Maar het lukt gewoon niet. Kom dan zeker een middagje helemaal verzorgd bij mij jouw moodboard maken. Geen ingewikkeld gedoe: ik regel alles! Onder andere natuurlijk de mooiste tijdschriften waarmee je jouw moodboard kan maken zoals:

– Flow
– Happinez
– Linda
– VT wonen
– JAN magazine 

Programma

1. Masterclass ‘Doelen en Dromen’ 
2. Surprise: nog helderder jouw dromen en doelen voelen
3. Moodboard maken 
4. Bekrachtigen van jouw doelen en dromen

 Je gaat gemotiveerd en geinspireerd naar huis om aan de slag te gaan met jouw dromen en doelen!